Udstyr til park-rangere i Tanzania

I samarbejde med vores lokale Partner, Peace for Conservation, forsøger vi at skaffe bedre udstyr til rangere i det afsides Kijereshi Game Reserve i Tanzania.

Kijereshi ligger i den vestlige korridor ved Serengeti. Et økologisk vigtigt område da den store migration af gnu kommer igennem her.

Kijereshi game reserve findes i den vestlige ende af den store Serengeti-slette i Tanzania. Området er en del af det større Serengeti-Masai Mara økosystem, og dermed et økologisk vigtigt område for mange af de store ikoniske dyr. Her findes bestande af de fleste større vilde dyr; fx løver, elefanter, hyæne, bøffel, giraf mm . Kijereshi er 66 Km2 (dvs en mellemting mellem Tåsinge, 70 Km2, og Fanø, 60 Km2) og patruljeres for krybskytteri af områdets rangere. 

Det afsides område får færre besøg af turister end de store, kendte områder, og har derfor ikke de samme indtægter til at opretholde vedligehold og udstyr. Dansk Zoologisk Selskab vil sammen med en lokal non-profit organisationen forsøge at opgradere det mest grundlæggende udstyr. 

Rangerene har ønsket følgende:
30 x Regnjakke: 300,- DKK = 9 000,-
30 x Støvler: 440,- DKK = 13 200,-
15 x Telt*: 4320,- DK = 66 000 

Udstyr til 30 rangere:  88 200,- / Enkelt ranger: 2940,- 

*Kanvas telte er noget dyrere end de almindelige telte, men denne kvalitet er nødvendig da almindelige telte relativt hurtigt ødelægges af uv-stråler.

For at få samlet penge ind, har vi lavet gave-beviser, som kan købes i shoppen. Parallelt vil vi forsøge at fund-raise til noget at det dyre udstyr.

Støtter man projektet her, har man mulighed for at modtage opdateringer på mail med sidste nyt.