En stor formidler takker af

Denne uge risler den sidste udgave af P1 programmet Natursyn, med Jens Olesen ved roret, ud i æteren. Med det takker værten af efter mere end 30 år hos DR.

JensOlesen

 Foto: fra DR nyheden: Se legendarisk DR-vært tegner og takke af

Jens Olesen er oprindelig biolog, og lavede sit speciale om insektet Guldøje. Med baggrund i biologien og evner som tegner, har børn kunnet se Jens Olesen i programmer som Vild med Dyr og Blå Baracuda, og kunnet forundres og begejstres over dyr og natur. De sidste 10 år har Jens Olesen stået bag progammet Natursyn på P1, dvælet ved mange emner, de fleste om dyr. Vi kommer til at savne Jens Olsesens indsigt, og nysgerrighed, og håber at han på en eller anden måde vil fortsætte med at begejstre danskerne med viden om dyr og natur.

Dansk Zoologisk Selskabs medlemmer har flere gange været gæster i programmet. Genhør for eksempel programmet om Løver i Knibe med Niels Mogensen.

Natursyn på P1

The following two tabs change content below.
Adfærdsbiolog med passion for vilde dyr og steder. Har arbejdet for FN, NGOer og privat sektor med ophold i Kenya, Uganda og Tanzania. Skriver om elefanter, aber og dyrs bevidsthed - samt korte, skæve nyheder om dyr og natur i verden.