Ny bog: I naturens tjeneste

I naturens tjeneste er en stor og farverig bog om det at udleve en drøm og gøre noget godt for naturen.

I bogen tager Lene Topp os med på en af sine længere rejser til Sydøstasien, hvor hun, sammen med sin mand Claus, i næsten et årti arbejdede med naturbevarelse. Vi drager med på videnskabelige ekspeditioner i Borneos grønne indre i selskab med lokale folk, der bliver til personlige venner, og vi møder efterkommerne af de tidligere så frygtede hovedjægere. På landjorden er det en grøn verden fyldt med orangutanger, næseaber og pygmæelefanter, og vi inviteres også med til det blå univers i det tropiske hav. Snart er vi i selskab med kulørte fisk og karismatiske havdyr som søkøer, hvalhajer og havskildpadder. Ud over de mange kulturmøder og naturoplevelser får læseren et godt indblik i, hvordan det har været at tage afsted på sådan en rejse – og vende hjem igen.

Lene Topp er kulturgeograf, forfatter, fotograf, dokumentarist og rejseleder. Hun er mangeårigt medlem af Kvindelige Eventyreres Klub og medlem af De Berejstes Klub, og hun er en af blot to danske kvinder, der er optaget som International Fellow i The Explorers Club i New York.

Bogen er i hardcover 21×25 cm, på 384 sider og rigt illustreret med over 350 fotos. Den koster 329 kr. og købes via Lenes portal Toppoftheworld.

25 kr fra hver solgt bog går til organisationen IAM Flying Vet i Indonesien, der har fokus på store havdyr. Det er en flok dyrlæger – og Lene har arbejdet sammen med nogle af dem – som tager ud, når der er strandede hvaler, skildpadder i net, etc. På den måde kan Lene med salget af sin bog fortsat være ‘I naturen tjeneste’