Partnere

267x85_ci_logo_web

Conservation International
Conservation International har hovedsæde i Washington er en af verdens største naturbevarelsesorganisationer med en lang række videnskabelige og kapacitetsopbyggende aktiviteter verden over.
Conservation International fokuserer på bevarelse af naturen i Biodiversitets Hotspots.

logo_orange

Basecamp Foundation
I Kenya har vi indgået partnerskab med Basecamp Foundation omkring løve-moniterinsprojektet; Mara Naboisho Lion Project www.mnlp.org Samarbejdsaftalen løb i 3 år.

logo

Kipini Conservancy
Kipini Botanical and Wildlife Conservancy ligger ved Tanaflodens delta i Kenya. Reservatet er hjemsted for den sjældne Hirola antilope, og der ud over en række trækfugle. Kipini Conservancy var en vigtig del af Dansk Zoologisk Selskabs projekt i Witu skoven, der ligger tæt ved reservatet.

Nature_Kenya_Logosmall_jpeg

Nature Kenya
Nature Kenya huser bl.a. den kenyanske afdeling af Birdlife International. Organisationen stammer helt tilbage fra 1910 hvor den blev dannet som East Africa and Uganda Natural History Society.
I forbindelse med Selskabets projekt i Witu skoven, havde vi godt hjælp fra medarbejdere fra Nature Kenya.

Peace for Conservation, Tanzania
Vi har i flere omgange støttet Peace for Conservation i deres aktiviteter for at oplyse lokale bushmeat og anti-poaching. Aktiviteterne er ofte tilrettelagt som populære events som fodboldturneringer, dansekonkurencer eller stand-up comedy.